Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ζακυνθου με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτών οδηγών Νομού Ζακύνθου (Δελτίο Τύπ […]

-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Στασινόπουλος, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτών οδηγών Νομού Ζακύνθου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τέθηκαν επί τάπητος τα ανοιχτά μέτωπα στο χώρο των εκπαιδευτών οδήγησης και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου. Είναι χαρακτηριστικό ότι η καθυστέρηση ολοκλήρωσης των διαδικασιών λόγω ελλείψεως προσωπικού έχει εγκλωβίσει εκατοντάδες πολίτες που θέλουν να αποκτήσουν δίπλωμα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ το πρόβλημα είναι εντονότερο για όσους στόχευαν στην απόκτηση επαγγελματικού διπλώματος, καθώς η καθυστέρηση που παρουσιάζονταν τους δυσκολεύει στην αναζήτηση κάποιας επαγγελματικής προοπτικής.

Το σωματείο κατέθεσε αίτημα στον κ. Στασινόπουλο να συνεχίσουν να διενεργούνται οι εξετάσεις από έναν εξεταστή έως 30 Απριλίου 2020, όπως άλλωστε προβλέπεται από το άρθρο 1 του Ν. 4625/2019, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση και να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.

Εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την συνεργασία με τους υπαλλήλους της διεύθυνσης Συγκοινωνιών και Μεταφορών με το να δίνουν καθημερινό αγώνα στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο κος Στασινόπουλος δεσμεύθηκε ότι θα μεταφέρει το αίτημα στην κα Κράτσα η οποία έχει το δικαίωμα της υπογραφής μιας τέτοιας διάταξης, και δεσμεύθηκε ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας θα εργαστούν απρόσκοπτα για την επίλυση όλων των προβλημάτων τους.


Πηγή