Σχόλιο του Γ. Παπαναστασάτου για την εκδήλωση του ΟΚΑΠ

Κύριε Θεόφιλε Μιχαλάτε, όλοι γνωρίζουν ότι έχετε εκλεγεί δήμαρχος Αργοστολίου και όλοι περιμένουμε με αγωνία το έργο που θα επιδείξετε. Καλό όμως είναι να μην βιάζεστε και να μην προβαίνετε σε θεσμικά ατοπήματα τα οποία δημιουργούν προβληματισμό για τον τρόπο που σκέφτεστε να διαχειριστείτε τα κοινά.

Με έκπληξη ενημερώθηκα για την ύπαρξη πρόσκλησης που αφορά εκδήλωση του ΟΚΑΠ, η οποία φέρει την υπογραφή σας. Μέχρι σήμερα όμως δεν έχει δημιουργηθεί νομικά και διοικητικά το διάδοχο σχήμα του ΟΚΑΠ του δήμου Κεφαλονιάς και ως εκ τούτου η υπογραφή σας δεν έχει καμία υπόσταση. Μάλιστα, παραβλέπει το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα τα νομικά πρόσωπα του δήμου λειτουργούν, εκ του νόμου, με τα παλιά τους συμβούλια. Βεβαίως, το όλο θέμα είναι ήσσονος σημασίας, από την άλλη όμως είναι σημαντικό ο νέος δήμαρχος Αργοστολίου να σέβεται και να τηρεί τους κανόνες της Ελληνικής Πολιτείας καθώς«εξ όνυχος τον λέοντα»!

Σας εύχομαι καλή θητεία παρότι, ο πήχης, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, είναι πολύ ψηλά μετά τα σημαντικά έργα που άφησε η προηγούμενη δημοτική αρχή (πλατεία, παραλία, εργοστάσιο νερού κ.α.).

Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠ
Γεράσιμος Παπαναστασάτος


Πηγή