Eυχαριστήριες ανακοινώσεις της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ) για την σημαντική συμβολή του στη διοργάνωση με την παραχώρηση εξοπλισμού.

Ο ΟΛΠΑ συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πολλούς συλλόγους και φορείς της Πάτρας που συνέβαλλαν στο να διοργανωθούν με απόλυτη επιτυχία οι ΙΙ Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες και εξ αυτού του λόγου η Οργανωτική Επιτροπή τον ευχαριστεί θερμά.

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων ευχαριστεί θερμά το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την πολύ μεγάλη βοήθεια που παρείχαν στη διοργάνωση.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά αι αυτοί του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, ήταν παρόντες σε όλη τη διάρκεια των Αγώνων, σε όλες τις εγκαταστάσεις, παρέχοντας αίσθημα ασφάλειας σε αθλητές, διοργανωτές, εργαζόμενους, εθελοντές και θεατές, προσφέροντας άμεσα τις Α’ Βοήθειες και τις υπηρεσίες τους, όποτε χρειάστηκε.

Η συμβολή τους ήταν τεράστια και τους ευχαριστούμε θερμά.

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα Σώματα Ασφαλείας για την πολύ μεγάλη βοήθεια που παρείχαν στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, η Ο.Ε. ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα για τη συνδρομή τους στην ασφάλεια των Αγώνων. Η παρουσία τους και ο υποδειγματικός τρόπος με τον οποίο τήρησαν την τάξη σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, παρείχε υψηλό αίσθημα ασφάλειας σε αθλητές, διοργανωτές, εργαζόμενους, εθελοντές και θεατές. Επίσης, η Ο.Ε. ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία και για τη δική της παρουσία και συνδρομή στη διάρκεια των Αγώνων.

Η συμβολή των Σωμάτων Ασφαλείας ήταν πολύ μεγάλη στο να διοργανωθούν με απόλυτη επιτυχία οι ΙΙ Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες και εξ αυτού του λόγου η Οργανωτική Επιτροπή τους ευχαριστεί θερμά

Η συμβολή αθλητικών ομοσπονδιών της χώρας στη διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων ήταν πολύ μεγάλη και για αυτό η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να τις ευχαριστήσει θερμά.

Συγκεκριμένα, η Ο. Ε. ευχαριστεί την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ), την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) και την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΛΟΠ) για την παραχώρηση υλικού, καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι για την παραχώρηση των εγκαταστάσεών.

Χωρίς τη δική τους συμβολή, δεν θα είχε έρθει σε πέρας τα μεγάλο εγχείρημα της διοργάνωσης των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων και για το λόγο αυτό τους ευχαριστούμε θερμά.

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά για τη συμβολή τους στη διοργάνωση τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών (ΙΟΠ) και τον Αθλητικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ρίου «Ιάσων».

Αμφότεροι προσέφεραν υλικό και τις εγκαταστάσεις τους και παρείχαν σημαντική βοήθεια στη διοργάνωση και για το λόγο αυτό τους ευχαριστούμε θερμά.

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου (ΕΡΔΥΠ).

Η ΕΡΔΥΠ, που είναι ανάμεσα στους πολλούς συλλόγους και φορείς της Πάτρας που συνέβαλλαν στο να διοργανωθούν με απόλυτη επιτυχία οι ΙΙ Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες, παρείχε εθελοντικά σημαντική βοήθεια στη διοργάνωση με το δίκτυο τηλεπικοινωνιών που έστησε και βοήθησε τα μέγιστα στην όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία .

Η Οργανωτική Επιτροπή την ευχαριστεί θερμά.

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών (ΝΟΠ) για την ανεκτίμητη βοήθεια και την τεράστια συμβολή του με την παραχώρηση των εγκαταστάσεών του.

Πέριξ του κολυμβητηρίου του ΝΟΠ τοποθετήθηκαν τα έξι γήπεδα της μεγαλύτερης εγκατάστασης της διοργάνωσης, της «Άρτεμις». Επίσης, οι αίθουσες του κολυμβητηρίου διατέθηκαν στη διάρκεια των Αγώνων για τις ανάγκες της διοργάνωσης και χρησίμευσαν ως γραφεία, εντευκτήρια και αποθήκες.

Όλα αυτά καθιστούν τον ΝΟΠ ως έναν από τους βασικούς εταίρους της Ο.Ε. στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων και εξ αυτού του λόγου η Οργανωτική Επιτροπή τον ευχαριστεί θερμά.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    6 Σεπτεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία