ΑΓΡΙΝΙΟ: Έβγαλε φτερά το ΑΤΜ του νοσοκομείου της πόλης – Άφαντοι οι ληστές

Το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) άρπαξαν άγνωστοι τα ξημερώματα από το νοσοκομείο του Αγρινίου. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες έφτασαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στο νοσοκομείο και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς ξήλωσαν το ΑΤΜ, μέσα στο οποίο υπήρχε άγνωστο ακόμα χρηματικό ποσό, το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός, πως σύμφωνα με το agriniopress.gr, την ώρα της κλοπής, ξέσπασε σοβαρό περιστατικό στα επείγοντα του νοσοκομείου, με τους φύλακες του νοσοκομείου να έχουν στραμμένη την προσοχή τους αλλού, όσο το ATM έκανε φτερά.

To ATM στο νοσοκομείο Αγρινίου δεν ήταν εντοιχισμένο, ούτε και βιδωμένο και έτσι οι επιτήδειοι το σήκωσαν όπως ήτανTo ATM στο νοσοκομείο Αγρινίου δεν ήταν εντοιχισμένο, ούτε και βιδωμένο και έτσι οι επιτήδειοι το σήκωσαν όπως ήταν Φωτογραφία: agriniopress.gr

Βρέθηκε το κλεμμένο όχημα, άφαντο το ATM
Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε περιοχή του Αγρινίου, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες μεταφόρτωσαν το ΑΤΜ σε άλλο όχημα, προκειμένου να το μεταφέρουν στο κρησφύγετό τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού agriniopress.gr, εκτιμάται ότι οι δράστες ήταν αρκετοί σε αριθμό, ώστε να σηκώσουν το ΑΤΜ και να το φορτώσουν ολόκληρο στο αυτοκίνητο. Το ATM δεν ήταν βιδωμένο στο σημείο και το μόνο που χρειάστηκε να κάνουν οι δράστες πριν το φορτώσουν ήταν να κόψουν τα καλώδια.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    16 Οκτωβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία