Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Μουσική εκπαίδευση με προσφορές και μειωμένες τιμές

Συνεχίζονται οι εγγραφές σε όλες τις Σχολές και τα Τμήματα του Ελληνικού Ωδείου. Τα 87 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του στη μουσική εκπαίδευση του τόπου μας, εγγυώνται την ποιότητα των σπουδών που παρέχονται στους μαθητές του.

Η προσφορά του έχει αναγνωριστεί επίσημα και επιβραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών με το Βραβείο Τιμής για την πολύχρονη παιδευτική του και πολιτιστική του δράση. Η μεγαλύτερη καταξίωση βέβαια όλα αυτά τα χρόνια, είναι η αμέριστη αποδοχή των συμπολιτών μας, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους από την πρώιμη προσχολική ηλικία των 4 ετών για τις μουσικές τους σπουδές.

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου προσφέρει για άλλη μία χρονιά μειωμένες τιμές στα δίδακτρα ανά κατηγορία σπουδαστών, κατανοώντας την οικονομική κατάσταση που βιώνουμε, κάνοντας τη μουσική προσιτή για όλους… πιο συγκεκριμένα προσφορές προβλέπονται στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Παιδιά πολύτεκνων οικογενειών
  • Παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών
  • Αδέρφια σπουδαστές
  • Μακροχρόνια ανέργους
  • Σπουδαστές που επιλέγουν περισσότερα από ένα μαθήματα
  • Σπουδαστές που συμμετέχουν σε περισσότερα από ένα ερασιτεχνικά & παιδικά τμήματα

Επίσης το Ελληνικό Ωδείο προσφέρει στα τρία αδέρφια σπουδαστές, εντελώς δωρεάν φοίτηση για το 3ο παιδί και επίσης δωρεάν συμμετοχή όλων των σπουδαστών από 7 έως 17 ετών στην παιδική – εφηβική χορωδία του Ωδείου.

Πληροφορίες – Εγγραφές

Στη γραμματεία του Ωδείου (28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος), καθημερινά (5–9 μ.μ.) και Σάββατο 11 π.μ. – 1 μ.μ.

Τηλέφωνο: 26210-33179

e-mail: [email protected]


Πηγή