Κέρκυρα: Ο αγιασμός στην Φιλαρμονική Μάντζαρος. (Φωτ.)

Εκθέσεις Κέρκυρα: Ο αγιασμός στην Φιλαρμονική Μάντζαρος. (Φωτ.)

Πραγματοποιήθηκε χθες 01/10/2019 ο καθιερωμένος αγιασμός της Φιλαρμονικής Εταιρίας «Μάντζαρος» για την νέα μουσική χρόνια 2019 – 2020.

Στην εκδήλωση παρευρέθη πλήθος παιδιών – μαθητών με τους γονείς τους, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Τριβιζάς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής, ο Αρχιμουσικός κ. Σωκ. Άνθης, ο αν. Αρχιμουσικός κ. Σπ. Ρουβας, ενώ την Φιλαρμονική τίμησαν με την παρουσία τους η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα, ενώ από τη μεριά του Δήμου κεντρικής Κέρκυρας η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Χρυσούλα Τόμπρου, οι οποίες και τοποθετήθηκαν τονίζοντας την σημασία της Φιλαρμονικής στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών, όπως και την σημασία της μουσικής.

Ο Αρχιμουσικός κ. Άνθης απηύθυνε χαιρετισμό στους μαθητές και στους γονείς και έδωσε οδηγίες για τη νέα μαθητική χρόνια, ενώ ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Τριβιζάς καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και μίλησε για τα επιτεύγματα της Φιλαρμονικής, καθώς και για τους στόχους της χρονιάς που έρχεται, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τους μαθητές, τον Αρχιμουσικό, τον αν. Αρχιμουσικό, τους Υπαρχιμουσικούς, το διδακτικό προσωπικό και όλους όσους βοηθάνε.


Πηγή