ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΗΛΕΙΑΣ – Ενωμένοι για μια Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα

Υπό την προεδρία του κου Χρήστου Γαβρά συνεδρίασε η ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Ηλείας με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν η βουλευτής κα Διονυσία Αυγερινοπούλου, ο βουλευτής κος Ανδρέας Νικολακόπουλος και η πολιτευτής κα Ιωάννα Σταθοπούλου. Επίσης στην συνεδρίαση μετείχαν, ο κος Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο Τομεάρχης του κόμματος στην Ηλεία κος Γεώργιος Κακούρης, η Αντιπρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Ηλείας κα Έλσα Κωστοπούλου, ο Γραμματέας της ΝΟ.Δ.Ε. κος Νίκος Παπανικολάου, μέλη της ΝΟ.Δ.Ε., πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ε., αυτοδιοικητικά στελέχη και εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών τάξεων από όλη την Ηλεία.

Στην συνεδρίαση εκφράστηκε η διάχυτη ικανοποίηση των στελεχών για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της νέας Κυβέρνησης.

Κοινή συνισταμένη όλων των τοποθετήσεων ήταν η αμέριστη στήριξη στις προσπάθειες της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη στην υλοποίηση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης, επαναδιατυπώθηκε η στήριξη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματός μας ενόψει των δύσκολων κοινοβουλευτικών μαχών που έρχονται. Κοινή πεποίθηση όλων ήταν ότι η ισχυρή εντολή από τον Ελληνικό λαό αποτελεί μέγιστη τιμή αλλά και μέγιστη ευθύνη. Τα πρώτα δείγματα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ θετικά και κάνουν πράξη τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στις ιδέες μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Δουλεύουμε ομαδικά και με αλληλεγγύη μεταξύ μας. Ο λόγος μας είναι ελεύθερος και δημιουργικός. Θα αγωνισθούμε για την Αλήθεια, την Ελπίδα, την Ανάπτυξη και τη Δημοκρατία. Το οφείλουμε στην κοινωνία, το οφείλουμε στα παιδιά μας. Αγωνιζόμαστε για τη σημερινή και τις αυριανές γενιές.


Πηγή