Νταλίκα με ανταλλακτικά πολυτελών Ι.Χ. «πιάστηκε» στο Λιμάνι της Πάτρας

Νταλίκα με ανταλλακτικά πολυτελών οχημάτων που ήταν να επιβιβαστεί στο πλοίο για την Ιταλία και πιθανό προορισμό μετά του «εμπορεύματος» το Ντουμπάι, κίνησε νωρίτερα απόψε τις υποψίες των υπευθύνων ελέγχου στο νέο Λιμάνι της Πάτρας και ο έλεγχος έβγαλε «λαβράκια».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φορτίο ήταν κομμένα ανταλλακτικά από τουλάχιστον 7 πολυτελή οχήματα τύπου τζιπ μάρκας BMW, Mercedes, MG, κ.α.

Το φορτίο περιείχε σχεδόν τα πάντα από υαλοκαθαριστήρες μέχρι «ηλεκτρονικούς εγκέφαλους» οχημάτων, ακόμη και ολόκληρους κινητήρες που κοστίζουν αρκετά χρήματα.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από το Κεντρικό Λιμεναρχείο ενώ το φορτηγό αυτοκίνητο δεν επετράπη να ταξιδέψει και ο οδηγός του που είναι Έλληνας αυτή τη στιγμή είναι στις Λιμενικές αρχές της Πάτρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και εκτιμήσεις τα ανταλλακτικά των πανάκριβων, πολυτελών αυτοκινήτων τελευταίας κυκλοφορίας προφανώς προέρχονται όχι από το νόμιμο εμπόριο αλλά από κύκλωμα που έσπαγε και έκλεβε ανταλλακτικά από αυτοκίνητα κυρίως στην Αθήνα.

Η νταλίκα όπως προείπαμε θα ταξίδευε για την Ιταλία αλλά το συγκεκριμένο φορτίο κίνησε τις υποψίες και αυτή τη στιγμή γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος για τα πιστοποιητικά και εγγυήσεις μεταφοράς του εμπορεύματος εφόσον υπάρχουν.


Πηγή