«Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας :Βραβευέτηκε για 3η συνεχή χρονιά από τα Healthcare Business Awards

Με την αθρόα συμμετοχή επιφανών εκπροσώπων του ευρύτερου κλάδου της Υγείας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου η τελετή απονομής των βραβείων Healthcare Business Awards 2019. Ο θεσμός που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και κοινωνικής προσφοράς στον κλάδο της Υγείας, διοργανώθηκε με επιτυχία για 4η χρονιά από την Boussias Communications και το Health Daily.

Περισσότεροι από 500 εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς, της Ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, κοινωφελών οργανισμών και συλλόγων ασθενών, συγκεντρώθηκαν στον Πολυχώρο Λώλος στην Παιανία για να τιμήσουν τις καλύτερες εκφάνσεις της προσφοράς στην Υγεία και την Κοινωνία, για τη χρονιά που πέρασε.

121

Ανάμεσα στα προγράμματα που βραβεύτηκαν τη φετινή χρονιά ήταν και το Πρόγραμμα Οργανωμένης Αλληλοβοήθειας του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας στην κατηγορία:
Σύλλογοι Ασθενών – Δράσεις υποστήριξης / εκπαίδευσης μελών – Πρόγραμμα Οργανωμένης Αλληλοβοήθειας – Silver Award
Το βραβείο SILVER παρέλαβαν η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λιολιώ Κολυπέρα και η Αντιπρόεδρος κ. Πάκυ Καραλή
Το πρόγραμμα οργανωμένης αλληλοβοήθειας του Συλλόγου έχει ως στόχο τη συναισθηματική υποστήριξη και την πρακτική βοήθεια στις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού. Βασίζεται στο διεθνές πρότυπο Reach to Recovery International, προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα.
Η βασική αρχή του Reach to Recovery έγκειται στο ότι γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο μαστό βρίσκουν μεγάλη ανακούφιση, ενθάρρυνση και υποστήριξη συζητώντας με άλλες γυναίκες που είχαν παρόμοια εμπειρία πριν από κάποια χρόνια και τώρα απολαμβάνουν μια φυσιολογική ζωή. Στηρίζεται στην πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία της ασθενούς με μια εκπαιδευμένη εθελόντρια και στην κοινή τους εμπειρία που εξασφαλίζει μια πραγματική κατανόηση και μια ουσιαστική επικοινωνία.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    5 Οκτωβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία