Αμαλιάδα: Η μητέρα… «μπούκαρε» από σπόντα!

Έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό με την εισβολή μητέρας σε τάξη δημοτικού σχολείου της Αμαλιάδας η οποία επιτέθηκε φραστικά σε συμμαθήτρια της κόρης της, μπροστά στα μάτια μαθητών και εκπαιδευτικού, διενεργεί η προϊσταμένη της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κα Σωτηρούλα Ασημακοπούλου.

Σε επικοινωνία που είχε η εφ. «Πατρίς» με την κα Ασημακοπούλου, με αφορμή και τις έντονες αντιδράσεις των γονέων που ζητούν ευθύνες και απαντήσεις για το πρωτοφανές περιστατικό, η κα Ασημακοπούλου, γνωστοποίησε ότι έχει λάβει κάποιες απαντήσεις από την διεύθυνση του σχολείου για τις πιθανές συνθήκες που εκδηλώθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με μια πρώτη εκδοχή που έχει λάβει από την διεύθυνση του σχολείου, η μητέρα ενδεχομένως εισήλθε την ώρα που έμπαινε στο σχολείο εκπαιδευτικός ή το διάστημα που υποβάλλονταν αιτήσεις για την λήψη του ΚΕΑ, μια διαδικασία που γίνεται στο σχολείο…

Έλαβε παράλληλα την διαβεβαίωση ότι πάντα η πόρτα εισόδου του σχολείου παραμένει κλειδωμένη και άρα η συγκεκριμένη μητέρα… βρήκε την ευκαιρία όταν άνοιξε να μπει στον σχολικό χώρο.

Στο ερώτημα, πως κατάφερε να φτάσει ανενόχλητη στο εσωτερικό και μάλιστα στον όροφο του κτιριακού συγκροτήματος με τον εκπαιδευτικό της τάξης να μην την απομακρύνει για τον προστασία των μαθητών από την φραστική αυτή «επίθεση» που υφίσταντο, η κα Ασημακοπούλου, απάντησε ότι δεν έχει ενημερωθεί για αυτό το σκέλος και η έρευνα της ίδιας και της διεύθυνσης του σχολείου συνεχίζεται.


Πηγή