Ανδραβίδα: Οδηγός είχε παράνομο όπλο αλλά όχι και… δίπλωμα!

Διαπιστώθηκε σε τυχαίο έλεγχο

Σε τυχαίο έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην παλιά εθνική οδό Πατρών– Πύργου στο ύψος της Ανδραβίδας ένας 35χρονος Έλληνας και διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης, ενώ οπλοφορούσε και παράνομα.

Στο όχημα βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο του οποίου την άδεια κατοχής δεν φροντίσει είχε ανανεώσει κι έτσι κατασχέθηκε, ενώ ο ίδιος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Κ.Ο.Κ..

Σύλληψεις και σε Καβάλα και Πάτρα

Στην Καβάλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 53χρονος Έλληνας, όταν κατά τον έλεγχο που υποβλήθηκε βρέθηκαν στο όχημά του ένα κλομπ και ένα δακρυγόνο σπρέι, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Και στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 25χρονος Έλληνας που κυκλοφορούσε μέρα- μεσημέρι έχοντας μια σιδερογροθιά στο αυτοκίνητο που οδηγούσε. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    23 Οκτωβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία