Δήμος Αργοστολίου: «Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η δράση ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού»

Δήμος Αργοστολίου: «Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η δράση ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού»

Με πλήθος κόσμου η περιπατητική διαδρομή για τον Καρκίνο του Μαστού

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου η συμβολική περιπατητική διαδρομή για την 25η Οκτωβρίου – Ημέρα αφιερωμένη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Αργοστολίου και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Αργοστολίου.

Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς στη Γέφυρα Δεβοσέτου και φορώντας το ροζ κορδελάκι – σύμβολο πλέον ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού αλλά και κρατώντας ροζ μπαλόνια διέσχισαν τη γέφυρα και κατέληξαν στο Δημαρχείο, στην οδό Π. Βαλλιάνου.

Ακολούθησαν ομιλίες από τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας & Ισότητας των φύλων κ. Τσιλιμιδό Γιώργο, την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς κα Ζαφειράτου Σοφία, την Ιατρό χειρούργο κα Θεοτοκάτου Στάμω, τον Ιατρό Γυναικολόγο κ. Αυγουστάτο Φώτη, καθώς και τη γυμνάστρια κα Θεοτοκάτου Ευαγγελία, αλλά και πρόγραμμα γυμναστικής, ώστε να τονιστεί η αξία της άσκησης στην πρόληψη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να δοθεί το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, ότι πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους, να αγαπήσουν και να φροντίσουν περισσότερο τον εαυτό τους.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.


Πηγή