Εμπορικός Σύλλογος Πατρών:Η απάντηση του στους τουρίστες από το κρουαζιερόπλοιο που βρήκαν κλειστή την αγορά

Κατέπλευσε χθες στο λιμάνι της Πάτρας το κρουαζιερόπλοιο “Braemar” με 800 επιβάτες, αλλά τα μαγαζιά ήταν κλειστά και σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών δεν είχε υπάρξει σχετική ειδοποίηση από τον ΟΛΠΑ. Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών έχει ως εξής:

"Το να συμπεριληφθεί το λιμάνι της Πάτρας ως σταθμός κρουαζιέρας είναι ένα πάγιο αίτημα της πόλης και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να γίνουν σοβαρές και συντονισμένες προσπάθειες απ’ όλους τους αρμόδιους φορείς.

Η πόλη είναι ένας ελκυστικός προορισμός με ιστορικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά μνημεία, φυσικό κάλος και μία δυναμική και σύγχρονη αγορά. Έχει να προσφέρει πολλά στον επισκέπτη αρκεί να προβληθούν σωστά τα πλεονεκτήματά της.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο «αγορά» της Πάτρας ήταν απροετοίμαστη για την υποδοχή των επισκεπτών μας, μιας και δεν υπήρξε από τον ΟΛΠΑ καμία ειδοποίηση στον Εμπορικό Εισαγωγικό Σύλλογο και κατά συνέπεια στους συναδέλφους.

Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα υπάρχει από την μεριά του ΟΛΠΑ έγκαιρη ειδοποίηση ούτως ώστε η πόλη και η αγορά της να είναι έτοιμη να υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο τους επισκέπτες της. Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά και όχι μόνον οικονομικά μιας και η διοργάνωση εκδηλώσεων υποδοχής, και η ανάλογη προετοιμασία της αγοράς θα συμβάλει στην δημιουργία θετικών εντυπώσεων στους επισκέπτες, εντυπώσεων που θα δράσουν πολλαπλασιαστικά για το μέλλον".

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    10 Οκτωβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία