Ευχαριστήριο μήνυμα από την οικογένεια του Παναγή Παλημέρη για την συμμετοχή στο πένθος της

Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις βαθύτατες και ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους όσους παρέστησαν στην κηδεία του αγαπημένου μας Παναγή Παλημέρη, απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαραστάθηκαν στο βαρύ μας πένθος για τον πρόωρο χαμό του, επισφραγίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη που έτρεφαν για τον άνθρωπό μας.

Ο Παναγής σε όλη του τη ζωή έδινε γενναιόδωρα και πηγαία, αγνή και ειλικρινή αγάπη, ενώ ταυτόχρονα με τον τρόπο του χάρισε αξέχαστες βραδιές καλοπέρασης με την παρουσία του σε ξεχωριστές εκδηλώσεις, ξεδιπλώνοντας το καλλιτεχνικό του ταλέντο με χαμόγελο και ζήλο ώστε να προσφέρει σε όλους όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν και να συνυπάρξουν μαζί του σε κάποια στιγμή της ζωής αυτού. Όλα τα παραπάνω τα ανταποδώσατε στο μέγιστο βαθμό και με τη προτίμηση που του δείξατε όλα αυτά τα χρόνια μέσω της επιλογής της ορχήστρας Παλημέρη και με την συγκινητική παρουσία στην εξόδιο ακολουθία του.

Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς όλους όσους κατέθεσαν στεφάνια ή έκαναν δωρεές στη μνήμη του, καθώς και όλους όσους στάθηκαν στο πλάι μας από την πρώτη στιγμή.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Με εκτίμηση,

Η Οικογένειά του


Πηγή