Ηλίας Ανδριόπουλος: «Τολμώ για να βελτιώσουμε το Πολιτιστικό υπόβαθρο της περιοχής μας»

Το στίγμα πάνω στο οποίο θα κινηθεί ως πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού (ΔΟΠ), του δήμου Πύργου δίνει ο Ηλείος μουσικοσυνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος, που αποδέχτηκε την σχετική πρόταση του δήμαρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου.

«Θέατρο, μουσική, λογοτεχνία, γλώσσα, ζωγραφική και άλλες μορφές Τέχνης θα γίνει η προσπάθεια ενταχθούν σε μια ενότητα, θα είναι αλληλένδετα, τοποθετημένα σε ένα σκεπτικό που θα ξεδιπλώνει μια άποψη», τονίζει ο σπουδαίος Ηλείος μουσικοσυνθέτης που επισημαίνει συνάμα ότι ο Πολιτισμός σήμερα είναι ο πιο αναγκαίος από πάρα πολλά άλλα πράγματα…

Κατά πόσο περιμένατε την πρόταση του δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου να τοποθετείτε πρόεδρος του ΔΟΠ;

Ο αγαπητός δήμαρχος μου έκανε τη τιμή να με προτείνει ως πρόεδρο στον ΔΟΠ. Θα έλεγα ότι το τολμώ με αρκετή σκέψη για το λόγο ότι είμαι πάρα πολύ πιεσμένος με τις προσωπικές μου ασχολίες και ήθελαν να βρω τρόπο να είμαι πιο συνεπής στην αποδοχή της πρότασης του. Το τολμώ και νομίζω πως και με την συμπαράσταση των εκλεκτών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού θα μπορέσουμε, αν όχι να μην κάνουμε εκ βάθρων μια αλλαγή στο Πολιτιστικό τοπίο του Πύργου και της περιοχής μας, να βελτιώσουμε τουλάχιστον τα πράγματα προς το καλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή