Ηλεία: Το υψηλό κόστος «καίει» την πατάτα – «Δεν πρέπει η τιμή να πέσει κάτω από 40 λεπτά το κιλό»

patata.jpg

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 800- 900 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ

Αγρότες: «Δεν πρέπει η τιμή να πέσει κάτω από 40 λεπτά το κιλό»

«Πατάτα Κοροίβου ή Δουνεΐκων;»: Ποια είναι η διαφορά

Γ. Κολοκατίνης: «Ο Δήμος Πηνειού είναι στο πλευρό των αγροτών»

Δυσβάσταχτο είναι για τους πατατοπαραγωγούς το κόστος της καλλιέργειας ενώ την ίδια στιγμή είναι αντιμέτωποι με τον καιρό που μπορεί να καταστρέψει την καλλιέργειά τους που θα σημάνει και την οικονομική καταστροφή τους.

Οι καλλιεργητές του Κάμπου, στον Κόροιβο και το Ρουπάκι, δίνουν και φέτος τον δικό τους αγώνα για ποιοτική πατάτα, όπως πάντα.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή