Η διαχείρηση των απορριμμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου


Μια κρίσιμη συνεδρίαση για ένα μείζον θέμα

Η προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύργου είχε έντονη την παρουσία των Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου.

Ασφαλώς η δημοτική αρχή πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη για την όχι μόνο τοπική αλλά μαζική ανταπόκριση των Προέδρων.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι όπως διαπιστώνει κανείς από το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας την περασμένη Παρασκευή το σύνολο των προέδρων εστίασε το ενδιαφέρον του στην επίλυση του προβλήματος αποκομιδής απορριμμάτων.

«Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά» ως γνωστόν και γι’ αυτόν τον λόγο και η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική καθότι είναι «αφιερωμένη» σε αυτό το τόσο σημαντικό θέμα που απασχολεί κάθε δημότη, κάθε πολίτη του Δήμου Πύργου.

Η παρουσία του διευθυντή της εταιρείας «Μεσόγειος» καθώς και η πιθανή παρουσία του δημάρχου της Αμαλιάδος Γιάννη Λυμπέρη ή του εκπροσώπου του Νίκης Κοκκαλιάρη προοιωνίζουν ότι θα γίνει μια ιδιαιτέρως σημαντική παρουσίαση και θα συσκεφθούν την ενδεδειγμένη πρώτη επίλυση του πρώτου ιεραρχικά προβλήματος, δηλαδή της αποκομιδής απορριμμάτων.


Πηγή