Κόντρα Λαζαρίδη – Κατρίνη στον «αέρα»!

Έντονη διαφωνία είχαν ο βουλευτής Ηλείας του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης με τον βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριο Λαζαρίδη, στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος 07.00», με αφορμή το Προσφυγικό.

Η συζήτηση «άναψε» όταν ο κ. Λαζαρίδης διέκοψε τον κ. Κατρίνη κατά τη συζήτηση για το προσφυγικό.

«Να μάθετε να ακούτε την κριτική κ. Λαζαρίδη. Δεν είστε «σωτήρες». Μην έχετε το «σύνδρομο Γεωργιάδη» να νομίζετε ότι τα κάνετε όλα τέλεια. Και να μας ξεκαθαρίσετε αν θέλετε Κέντρο Φιλοξενίας στην Καβάλα γιατί έχετε πει ότι διαφωνείτε. Αυτό απηχεί τη θέση της Νέας Δημοκρατίας;», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κατρίνης.

Τότε ο κ. Λαζαρίδης είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ: «Κύριε Κατρίνη αυτά δεν θα τα κάνετε σε μένα». «Με απειλείτε; Ποιος είστε; Είστε υπεράνω κριτικής; Χαλαρώστε λίγο τον τόνο της φωνής σας…», απάντησε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Δείτε το απόσπασμα:

Στη ΝΔ έχουν το "σύνδρομο Γεωργιάδη", το σύνδρομο του "σωτήρα"

Στη Νέα Δημοκρατία έχουν το "σύνδρομο Γεωργιάδη" δηλαδή το σύνδρομο του “σωτήρα” που δεν δέχεται κριτική. Η κριτική προς την κυβέρνηση πρέπει να ακούγεται και να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη, αλλά και οι πολίτες να ενημερώνονται.Δείτε τη σχετική διαφωνία μου στο πλατό με τον κ. Λαζαρίδη, με αφορμή το ζήτημα του προσφυγικούΣτο OPEN – Το Ανοιχτό Κανάλι με τον Ακη Παυλόπουλο, Ντόρα Κουτροκόη και Γιάννη Σαραντάκο.

Gepostet von Mihalis Katrinis am Dienstag, 8. Oktober 2019


Πηγή