Κ. Λέσσης: Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς – Χρειάζεται συζήτηση, μεθόδευση αλλά και συντονισμός.

Lessis-02-06-2019.jpg

Αυτοδιοίκηση Κ. Λέσσης: Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς – Χρειάζεται συζήτηση, μεθόδευση αλλά και συντονισμός.

Τους προβληματισμούς του εξέθεσε ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης, όσον αφορά τον σχεδιασμό για τα απορρίμματα, μιλώντας στο Corfutv.

Ο κ. Λέσσης αρχικά υποστήριξε ότι πλέον έχει τεθεί ένας άξονας για την επίλυση του μεγάλου ζητήματος των απορριμμάτων στην Κέρκυρα, ωστόσο όπως είπε χρειάζεται συζήτηση, μεθόδευση αλλά και συντονισμό.

Όπως υποστήριξε ο κ. Λέσσης: «Τέθηκαν οι προβληματισμοί μας σε μία σειρά ζητημάτων που πρέπει να δούμε. Υπάρχει ωστόσο πλέον ένας οδικός άξονας για την επίλυση των προβλημάτων. Αγωνιστήκαμε, παλέψαμε, βάλαμε όλοι ένα λιθαράκι για να γίνει αυτό αλλά δεν βοηθά σε τίποτε να βγαίνουμε πανηγυρικά όπως βγήκαν κάποιοι. Για τον πρώτο η χρηματοδότηση θα βρεθεί με προγράμματα, το θέμα είναι από εκεί και στο εξής. Εγώ δεν κοιμάμαι με το όνειρο του Δημάρχου. Μπορώ να πάω σπίτι μου αν δω ότι δεν τιμώ τον τόπο μου.

Είναι το θέμα της κήρυξης του νησιού σε έκτακτη ανάγκη, μια απόφαση που θα πρέπει να πάρουν και οι 3 δήμοι. Γι αυτό λέω χρειάζεται συζήτηση, μεθόδευση και συντονισμός».


Πηγή