Νέα Δημοκρατίας Κέρκυρας: «Η Κυβέρνηση βρήκε την λύση στο αδιέξοδο των απορριμμάτων που χρόνια ταλανίζει τον τ […]

DDBBB45A-9923-41C9-AD73-46BA89EB5D99.jpg

Κοινωνία Νέα Δημοκρατίας Κέρκυρας: «Η Κυβέρνηση βρήκε την λύση στο αδιέξοδο των απορριμμάτων που χρόνια ταλανίζει τον τόπο μας».

Ανακοίνωση έδωσε στην δημοσιότητα η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας της Ν.Δ. με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Σύμφωνα με αυτή: «Δεν είναι δυνατόν να μην επισημάνουμε ότι μόλις η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συμπλήρωσε 100 ημέρες, αρχίζει η τακτοποίηση και του ζητήματος των σκουπιδιών της Κέρκυρας. Εν αντιθέσει με την προηγούμενη Κυβέρνηση που έδειχνε μια διαρκή αδιαφορία, αναλγησία και τιμωρητική διάθεση, έναντι της Κέρκυρας, στο συγκεκριμένο ζήτημα, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και ευαισθησία δείχνει και ευελιξία και ενδιαφέρον.

Η προσήλωση στον στόχο της οριστικής λύσης της κατασκευής του εργοστασίου ολοκληρωμένης διαχείρισης και η μεσοπρόθεσμη επίλυση του ζητήματος, μέσω της μεταφοράς των απορριμμάτων, είναι πια γεγονός.

Χαιρετίζουμε το έμπρακτο ενδιαφέρον της νέας Κυβέρνησης για την Κέρκυρα. Χαιρετίζουμε την λύση που αυτή προσφέρει στο αδιέξοδο των απορριμμάτων που χρόνια ταλανίζει τον τόπο μας. Χαιρετίζουμε, τέλος, την ενιαία και ομόθυμη στάση των πολιτικών φορέων της Κέρκυρας στο ζήτημα αυτό, οι οποίοι προσήλθαν στην συζήτηση, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων και πολιτικής προέλευσης. Ο τόπος έχει ανάγκη από τέτοιες πρακτικές και μόνο ζημιά ήταν, που ως τώρα δεν τις είχε».


Πηγή