Οι ζητιάνοι έγιναν τσαντάκηδες στην Πάτρα

Γυναίκα πήγε να τους δώσει χρήματα και εκείνοι της άρπαξαν την τσάντα

Πήγε να κάνει το καλό και βρέθηκε θύμα μια γυναίκα στην Πάτρα, η οποία πήγε να ανοίξει την τσάντα της για να δώσει χρήματα σε ένα ζευγάρι επαιτών, αλλά εκείνοι την… άρπαξαν και το έβαλαν στα πόδια! Όμως, μέσα σε λίγα λεπτά συνελήφθησαν.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου και οι δράστες, ένας 42χρονος και μια 45χρονη, εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρήκαν στην κατοχή τους την κλεμμένη τσάντα η οποία αποδόθηκε στην κάτοχό της με ακέραιο το περιεχόμενό της, ένα κινητό τηλέφωνο και αντικείμενα αξίας 3.000 ευρώ. Το ζευγάρι προσήχθη στην Ασφάλεια και μετά οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την κατηγορία της κλοπής.

Συλλήψεις και στα Χανιά

Ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο στα Χανιά παραβίασαν το μεσημέρι του Σαββάτου δυο Έλληνες ηλικίας 36 και 20 χρόνων και άρπαξαν από το εσωτερικό του ένα πορτοφόλι που περιείχε 80 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Όμως, λίγη ώρα αργότερα τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρήκαν πάνω τους τα χρήματα, όχι όμως και τα έγγραφα τα οποία είχαν πετάξει. Οι δράστες ανακρίνονται και για άλλες κλοπές στην Ασφάλεια και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    28 Οκτωβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία