Πάτρα: Ξεκίνησε το κλάδεμα των πεύκων στα Ψηλά Αλώνια

Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Πατρέων άρχισε σήμερα, Δευτέρα 7 Οκτώβρη, το πρωί με καλαθοφόρα οχήματα τις εργασίες κλαδέματος των πεύκων που βρίσκονται περιμετρικά της πλατείας Υψηλών Αλωνίων.

Οι εργασίες κλαδέματος γίνονται με σκοπό την ασφάλεια των πολιτών και τον καλλωπισμό της πλατείας.

Η Αντιδημαρχία Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας παρακαλεί τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται πέριξ της πλατείας να συμβάλλουν στη διευκόλυνση των εργασιών, απομακρύνοντας από την πλατεία, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες, κάθε είδους αντικείμενο που μπορεί να τις παρεμποδίσει ή να υποστεί ζημιές απ’ αυτές, όπως κατασκευές, τραπεζοκαθίσματα, ψυγεία και καλώδια ρεύματος. Ο Δήμος Πατρέων δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες που θα προκληθούν σε τέτοιου είδους κατασκευές και αντικείμενα επί της πλατείας και περιμετρικά αυτής.

Παρακαλούνται επίσης οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι να δείξουν κατανόηση και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των εργαζομένων προκειμένου να μην παρεμποδίζονται οι εργασίες.

Τέλος, παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν κατά τις ημέρες εργασίας σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών σταθμευμένα οχήματα για να μην εμποδίζεται η διεξαγωγή των εργασιών και για να αποφευχθούν τυχόν ζημιές σε αυτά.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    7 Οκτωβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία