ΠΑΤΡΑ:Σήμερα η εκδήλωση θέμα “Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία-Διαχείριση επικίνδυνων ουσιών στους χώρους εργασ […]

Σήμερα η εκδήλωση με κεντρικό θέμα “Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία. Διαχείριση επικίνδυνων ουσιών στους χώρους εργασίας." η οποία θα λάβει χώρα στην Πάτρα, την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 (ώρα προσέλευσης 16.30, ώρα έναρξης 17.00) σε αίθουσα του ξενοδοχείου Αστήρ, οδός Αγίου Ανδρέου 16.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία (EU OSHA) και το Τμήμα του Εθνικού Εστιακού Πόλου και Πολιτικών Προαγωγής της ΥΑΕ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Δ/νση Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.).

Η Πανευρωπαϊκή Εκστρατεία Ασφαλείς & Υγιείς Χώροι Εργασίας» 2018-2019 με κεντρικό θέμα «Διαχείριση των Επικίνδυνων Ουσιών στους Χώρους Εργασίας» αποσκοπεί στην αύξηση της ευαισθητοποίησης, στη βελτίωση της κατανόησης και στην προαγωγή νοοτροπίας πρόληψης των κινδύνων που προκαλεί η έκθεση των εργαζομένων σε επικίνδυνες ουσίες στους χώρους εργασίας και συνδέονται με ένα σημαντικό ποσοστό εργατικών ατυχημάτων αλλά κυρίως, αποτελούν αιτία πρόκλησης σοβαρών επαγγελματικών ασθενειών που επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα ζωής και την ικανότητα προς εργασία, παράλληλα δε, αποτελούν αιτία πρόκλησης σημαντικών δαπανών που επιβαρύνουν εργαζόμενους και επιχειρήσεις.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, διανέμεται δωρεάν ενημερωτικό υλικό και κατά την ολοκλήρωσή της δίνεται βεβαίωση συμμετοχής.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    23 Οκτωβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία