Πύργος: Καφές αγάπης για την ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ

Το ενδιαφέρον για την σωτηρία του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ είναι πολύ μεγάλο και στην Ηλεία, όπου θα έχουμε αρκετές δράσεις για την συγκέντρωση των χρημάτων που χρειάζονται για να λάβει το παιδί την απαραίτητη θεραπεία.

Σήμερα λοιπόν από τις 17:00-20:30 στο καφέ «CORTE» στην κεντρική πλατεία Πύργου διοργανώνεται από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου, τον σύλλογο ΑΜΕΑ Νομού Ηλείας « Ήλις» και το Νηπιαγωγείο Κατακόλου το «Καφέ Αγάπης», όπου τα χρήματα που θα συγκεντρεθούν θα διατεθούν για την θεραπεία του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών της σημερινής δράσης :

«Η σωτηρία του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ είναι ευθύνη όλων μας. Η παραδοχή αυτή συνιστά το εφαλτήριο για την ενεργοποίηση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου και του συλλόγου ΑΜΕΑ Νομού Ηλείας « Ήλις» και το Νηπιαγωγείο Κατακόλου, που για μια ακόμη φορά συμμερίζεται τον αγώνα των γονέων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών τους.

Θα μας έδινε μεγάλη χαρά να μας συμπαρασταθείτε στον αγώνα μας με την συμμετοχή σας στον «Καφέ Αγάπης» που οργανώνουμε για την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 17:00-20:30 στο καφέ «CORTE» στην κεντρική πλατεία Πύργου. Η ευγενική σας συνδρομή με την αρωγή σας στον απογευματινό μας καφέ θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ που χρήζει άμεσης χορήγησης του γονιδιακού φαρμάκου ZOLGENSMA, το οποίο μπορεί

να του παρασχεθεί μόνο στην Βοστώνη της Αμερικής.

Βοηθείστε μας να στείλουμε το μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ να σωθεί. Είναι η στιγμή σας να βοηθήσετε ένα μικρό παιδί που σας χρειάζεται.

Κάντε, λοιπόν, και εσείς την αγάπη σας πράξη!».

Ευχαριστήριο Ι

To EEEEK Πύργου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τα φυτώρια GEORION ΕΠΕ-ΛΑΙΝΑΣ Π. και ΣΙΑ ΕΠΕ στην Βάρδα, για την ευγενική χορηγία και στήριξη τους σχολείου μας, προσφέροντας μεγάλη ποσότητα εποχικών φυτών στο εργαστήριο της Βιολογικής Καλλιέργειας.

Εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς χάρη στη συμβουλή τους οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους μέσα από την ενασχόληση τους με τη φύση. Τέτοιες πράξεις στήριξης και αλληλοβοήθειας θα πρέπει να αναδεικνύονται.

Ευχαριστήριο ΙΙ

To ΕΕΕΕΚ Πύργου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Super market του Κώστα Τερζή που βρίσκεται επί της Αγίας Μαρίνης για την ευγενική χορηγία στο σχολείο

μας, προσφέροντας τρόφιμα στο εργαστήριο μαγειρικής του σχολείου. Τέτοιες πράξεις είναι απαραίτητο να αναδεικνύονται.


Πηγή