Σε κακό χάλι η οδός Σισσίνη της Πάτρας – ΦΩΤΟ

Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι επιπλέον «φορτωμένος» από πλευράς κίνησης οχημάτων ενώ ανύπαρκτα είναι σχεδόν & τα πεζοδρόμια

Σε κακό χάλι είναι το οδόστρωμα στην οδό Σισσίνη, μεταξύ της Δημ. Γούναρη και της Γεωργίου Ρούφου στο κέντρο της Πάτρας. Κάποιες παλιότερες φθορές και γούβες στο δρόμο τις μπάλωσαν συνεργεία του Δήμου, ωστόσο η κατάσταση παραμένει άσχημη που επιτείνεται όπως διαμαρτύρονται κάτοικοι της περιοχής από την αυξημένη κίνηση οχημάτων, τα οποία ανεβαίνουν την Σισσίνη για να βγουν στην Γερμανού ή να κατέβουν προς Αγ. Νικολάου καθώς και από το σχεδόν ανύπαρκτο πεζοδρόμιο. Μάλιστα όπως ανεβαίνουμε τη Σισσίνη λίγο πριν την συμβολή της με την Ρούφου, το πεζοδρόμιο λόγω της περίφραξης χώρου φύλαξης της αρχαιολογικής υπηρεσίας εξαφανίζεται και δεν υπάρχει!

Οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι μιας και πρόκειται για δρόμο εντός κέντρου, μία ανάσα από τα Ψηλαλώνια και από το Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο και σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσαν έγγραφη καταγγελία στο Δήμο Πατρέων την περασμένη Παρασκευή με αριθμό πρωτοκόλλου ζητώντας την ασφαλτόστρωση της Σισσίνη από Γούναρη έως τουλάχιστον την Ρούφου ή αν αυτό είναι δύσκολο έστω να μπει φρέσκια άσφαλτος σε σημεία του δρόμου που δείχνουν υπερβολικά φθαρμένα και επικίνδυνα.


Πηγή