Στην τελική ευθεία ο βιολογικός Γαστούνης- Βαρθολομιού

-Ενημέρωση Δημάρχου και αντιδημάρχου από τον υπεύθυνο της εταιρείας -Τέλος Δεκέμβρη η δοκιμαστική λειτουργία

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού Γαστούνης-Βαρθολομιού, ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για τον Δήμο Πηνειού.

Την περασμένη Πέμπτη ο δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων κ. Πάνος Θεοδωρακόπουλος επισκέφθηκαν το Βιολογικό όπου η ανάδοχος εταιρεία έχει ξεκινήσει τις εργασίες και ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τα έργα που γίνονται, από τον υπεύθυνο της εταιρείας κ. Γιώργο Σεργιόπουλο.

Οι εγκαταστάσεις φυλάσσονται

Οι εγκαταστάσεις του βιολογικού είχαν λεηλατηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Άγνωστοι δράστες, είχαν ξηλώσει και είχαν αρπάξει κουφώματα, καλώδια, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Σήμερα η εικόνα έχει αλλάξει. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος «εταιρεία φύλαξης βρίσκεται στις εγκαταστάσεις όλο το 24ωρο, ενώ έχουν τοποθετηθεί κάμερες παρακολούθησης, συναγερμός και προβολείς για τις νυκτερινές ώρες». Ο Βιολογικός επίσης ηλεκτροδοτήθηκε ενώ θα διανοιχθεί νέα γεώτρηση για να υδροδοτείται.

Η ανάδοχος εταιρεία ξεκίνησε τις εργασίες για την λειτουργική ολοκλήρωση του Βιολογικού Καθαρισμού Γαστούνης – Βαρθολομιού και προχωρά με ταχείς ρυθμούς όπως διαπίστωσαν ο δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος και ο αναπληρωτής δήμαρχος και αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Πάνος Θεοδωρακόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφ.«Πατρίς»


Πηγή