Συνάντηση του Aντιπεριφερειάρχη Π. Σακελλαρόπουλου με την Διοίκηση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρ […]

Τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019, ο Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος Πρόεδρος. του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου της Πάτρας και ο Γραμματέας του Δ.Σ. Μάκης Μακρής.

Κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη συζητήθηκαν πρωτοβουλίες και δράσεις που σχετίζονται με την τόνωση της αγοράς αλλά και τη δημιουργία εορταστικού κλίματος ενόψει των Χριστουγέννων.

«Σε μια δύσκολη εποχή για όλους μας αποτελεί προτεραιότητα η αναζωογόνηση της αγοραστικής κίνησης. Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια σπουδαία ευκαιρία για την προσέλκυση επισκεπτών στην περιοχή μας και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Σακελλαρόπουλος και κατέληξε:

«Η συνεργασία με την Περιφέρεια θα συμβάλλει στην εκπλήρωση του κοινού μας στόχου, στην ενίσχυση της υγιούς τοπικής επιχειρηματικότητας, σε συνδυασμό με τη δημιουργία εορταστικού κλίματος και με την προβολή της περιοχής μας, ώστε να γίνει η Πάτρα ένας από τους πιο δημοφιλείς γιορτινούς προορισμούς».

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    23 Οκτωβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία