Τάκης Ζαχαράτος:Τιμήθηκε από την Ένωση Γυναικών Πάτρας

Mία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση για την Πάτρα έκανε ο πατρινός Τάκης Ζαχαράτος που βραβεύτηκε από την Ένωση Γυναικών Πάτρας για την προσφορά του στην τέχνη και την κοινωνία.

"Μια εξαιρετικά συγκινητική στιγμή μου χάρισε σήμερα η πόλη που μεγάλωσα και λατρεύω, η Πάτρα μου! Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου το Σωματείο Γυναικών Πάτρας και τις σπουδαίες κυρίες που με τίμησαν με το βραβείο προσφοράς στην Τέχνη & την Κοινωνία! Οι ρίζες μας, ο τόπος που ξεκινήσαμε αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας…είναι η αρχή της προσωπικής μας ιστορίας…το πρώτο κεφάλαιο στο δικό μας μυθιστόρημα που δεν πρέπει να ξεχνάμε όποια διαδρομή και να έχουμε ακολουθήσει! Σήμερα η Πάτρα μου έδωσε απεριόριστη δύναμη να συνεχίσω & η αγάπη της με αγκάλιασε για άλλη μια φορά! Κ. Άννα Μαρία Ρογδάκη σας ευχαριστώ…είναι τιμή μου!" έγραψε.

Στο Δημαρχείο Κηφισιάς σε μια σεμνή τελετή, η Πρόεδρος Άννα-Μαρία Ρογδάκη και τα μέλη του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού σωματείου στη Ν.Δ. Ελλάδα, βράβευσαν τον επίσης Πατρινό Τάκη Ζαχαράτο, για την κοινωνική του δράση και την επιτυχημένη καλλιτεχνική του πορεία. Ο Τάκης Ζαχαράτος σε ένα διάλειμμα από την προετοιμασία της παράστασης του "Ζω για σένα" που θα ανέβει στο Θέατρο Παλλάς στις 17/12, βραβεύτηκε για το σύνολο της προσφοράς του στη τέχνη και την κοινωνία. Ο καλλιτέχνης συγκινημένος δήλωσε συμπαραστάτης στο μεγάλο έργο της Ένωσης για την ενίσχυση Μονάδων των Νοσοκομείων του Νόμου Αχαίας. Όπως μαθαίνουμε θα οργανωθεί μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στο εγγύς μέλλον.

Newpost.gr

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    25 Οκτωβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία