Τεράστιο το ενδιαφέρον για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ: Δράσεις στον Πύργο για την συγκέντρωση χρημάτων για τη […]

Μεγαλώνει κάθε μέρα το κίνημα στην Ηλεία για να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που χρειάζεται η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, προκειμένου το παιδί που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1, να λάβει την απαραίτητη θεραπεία.

Το παιδί μέχρι σήμερα λαμβάνει στην Ελλάδα το μοναδικό φάρμακο που υπάρχει στην Ευρώπη για την ασθένειά του, το κόστος του οποίου είναι περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ και καλύπτεται πλήρως από τον ΕΟΠΥΥ, ωστόσο οι γονείς του επιθυμούν ο Παναγιώτης-Ραφάηλ να μεταβεί στην Αμερική για να του χορηγηθεί το νέο -και πανάκριβο- φάρμακο που κυκλοφορεί στην εκεί αγορά.

Για να συγκεντρωθεί λοιπόν το ποσό, που είναι περίπου 3 εκατ. δολάρια, για να πάει ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ στην Αμερική και μετά την άρνηση του υπουργείου υγείας να δώσει τα χρήματα, σε όλη την Ελλάδα έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να μπορεί να αισιοδοξεί η οικογένεια του μικρού.

Στον Πύργο οι δράσεις που θα γίνουν είναι οι εξής:

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου το απόγευμα από τις 17:00 έως τις 20:30 στο CORTE Cafe στην κεντρική πλατεία Πύργου, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου, ο σύλλογος ΑΜΕΑ Νομού Ηλείας Ήλις και το Νηπιαγωγείο Κατακόλου, συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια σωτηρίας του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, με τα τα έσοδα της εκδήλωσης να διατίθενται για τη στήριξη του μικρού αγοριού.

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου το «Parea Café», το εστιατόριο «Πιπερίτσα», η επιχείρηση μασάζ του Άγριος Νικόλαος, ο παιδότοπος «Ακαντου», η ψυχολόγος Ελένα Παναγούλια, το Νηπιαγωγείο Κατακόλου κ.α. θα προσφέρουν όλα τα έσοδά τους από τη συγκεκριμένη ημέρα για τη στήριξη του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Στις 7:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο χώρο της πλατείας Κύπρου στον Πύργο θα πραγματοποιηθούν δράσεις για τα παιδιά με την συμμετοχή του Magical & fun Group «Konstantin».

Αλλά και η ομάδα του Πανηλειακού θα προσφέρει όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του Κυριακάτικου αγώνα με τον Διαγόρα Βραχνείκων στο δημοτικό στάδιο Πύργου, για την θεραπεία του μικρού.

Οι λογαριασμοί για την θεραπεία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ

Οι λογαριασμοί όπου μπορούν να κατατίθενται τα χρήματα για την θεραπεία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ είναι οι παρακάτω :

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ : ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ /GLOSSIOTIS

ALPHA BANK

Αρ. Λογαρισμού: 121 00 2002 008467

IBAΝ: GR2501401210121002002008467

SWIFT/BIC: CRBAGRAA

Δικαιούχος: MDA Ελλάς

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αρ. Λογαρισμού: 720 / 48001175

IBAN: GR3901107200000072048001175

SWIFT/BIC: ETHNGRAA

Δικαιούχος: MDA Ελλάς»


Πηγή