Το αδιαχώρητο το βράδυ της Κυριακής στο Street food festival

Το αδιαχώρητο επικρατούσε λίγο πριν τις 9 το βράδυ στην είσοδο του Street food festival αφού πλήθος κόσμου άρχισε να προσέρχεται από το απόγευμα για να επισκεφθεί τον κήπο της Apotheosis οπου διεξάγεται το φεστιβάλ και να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί.

Η είσοδος μάλιστα έκλεισε αφού ο χώρος είχε γεμίσει ασφυκτικά και δεν μπορούσε να φιλοξενήσει άλλους επισκέπτες.

Στις 18.00, όσοι βρέθηκαν στο χώρο του festival χόρεψαν σε latin ρυθμούς, χάρη στους «Cubaneros»: Πάνος Παναγόπουλος, Anaisa Vega Castillo και Indhira Xiques.

Στις 21.00 η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης» με τον Γιάννη Κότσιρα ταξιδεύουν το κοινό με τα τραγούδια τους.

Γνωστές επιχειρήσεις της Πάτρας βρίσκονται και σήμερα (αλλά και αύριο) με κιόσκι στο Patras Street Food Festival. Οι επισκέπτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε Coffee Island, Χοιροποίητο Σουβλακοποιείο, Rolling Juice, Bodegas wine bar restaurant, Mama Pizza Bar Originale Cucina Italiana, Opera burger, Ρόδον – Tessera Bistrot, Σχαραβαίος – Ψητοπωλείο, Pizza 44, Rubik’ s Superfood & Coffee, El Greco Pizza, Tomo’ s open kitchen bar, Distinto Bar Restaurant.

Το πρωινό της Κυριακής ήταν αφιερωμένο στα παιδιά με πλήθος εκδηλώσεων όπως η μουσική παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά, οι παραστάσεις Καραγκιόζη από τον Χρήστο Καλπουζάνη και η παρέα των Saltibagos .


Πηγή