Aγιασμός στο Ωδείο Κέρκυρας για το νέο διδακτικό έτος. (Φωτ.)

Μουσική Aγιασμός στο Ωδείο Κέρκυρας για το νέο διδακτικό έτος. (Φωτ.)

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο κτήριο του Ωδείου Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για το νέο διδακτικό έτος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πλήθος σπουδαστών, γονείς αλλά και πολλοί φίλοι του Ωδείου. Ο πρόεδρος του Ωδείου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και οι καθηγητές υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Μερόπη Υδραίου και ο πρώην Νομάρχης Κέρκυρας Ανδρέας Παγκράτης. Τις ευχές του έστειλε ο Βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας που βρίσκονταν σε αποστολή του Κοινοβουλίου εκτός Ελλάδος.
Η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου ευχήθηκε στους νεαρούς σπουδαστές, τους καθηγητές και το Διοικητικό Συμβούλιο του ωδείου για τη νέα σχολική χρονιά και τόνισε τον κοινωνικό και καλλιτεχνικό ρόλο του υπεραιωνόβιου ιδρύματος.

Ο Πρόεδρος του Ωδείου Κέρκυρας Γεώργιος Χυτήρης ευχήθηκε με τη σειρά του σπουδαστές και διδάσκοντες, το ίδιο και ο αντιπρόεδρος Σπύρος Σκιαδόπουλος. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Κίμωνας Χυτήρης, εκτός από τις ευχές του αναφέρθηκε στις άμεσες εκδηλώσεις του Ωδείου και ευχαρίστησε τους καθηγητές του Ωδείου για το έργο που επιτελούν.

Ακολούθησε ένα μικρό πρόγραμμα με τη χορωδία του Ωδείου υπό την διεύθυνση της μαέστρου της Πέλης Κοντογούρη.


Πηγή