UP FM: Επέστρεψε στους 103.7 το ραδιόφωνο του Πανεπιστημίου Πατρών

Επέστρεψε στους 103.7 το ραδιόφωνο του Πανεπιστημίου Πατρών

Λίγους μόνο μήνες κράτησε η απουσία του UP FM από τα ερτζιανά.

https://www.e-tetradio.gr/img/path/9ef20d8a-774f-4886-b49a-0b9219b6b027_republic.jpg

Τον περασμένο Ιούνιο σταμάτησε η συνεργασία της Πολιτιστικής Ομάδας του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Πανεπιστημίου Πατρών UPFM με τον Ημέρα FM 90.4 όπου διαμόρφωνε το πρόγραμμα της συχνότητας τα τελευταία 5 χρόνια.

Τότε είχαν δηλώσει πως «η νέα ραδιοφωνική χρονιά θα μας βρει και πάλι στις επάλξεις των ερτζιανών».

Τελικά κράτησαν την υπόσχεσή τους και από την περασμένη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, τρεις μήνες μετά, οι εκπομπές του πανεπιστημιακού ραδιόφωνου βρίσκεται και πάλι στα ερτζιανά, μέσα από τους 103.7. Η εν λόγω συχνότητα είχε φιλοξενήσει και στο παρελθόν τον UP FM, όταν εκείνη λεγόταν «Δυτικός FM» την σεζόν 2013-2014, μετά το «μαύρο» στην ΕΡΑ Πάτρας όπου τότε φιλοξενούσε για 2 ώρες τον UPFM.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός UPFM πλαισιώνεται από ένα υψηλού επιπέδου πολιτιστικό δυναμικό που έχει σκοπό την προώθηση και προαγωγή της πολιτιστικής, εκπαιδευτικής, ερευνητικής και συλλογικής δράσης της Πανεπιστημιακής κοινότητας, και η απήχησή του εκτείνεται πλέον και πέραν των στενών γεωγραφικών ορίων της Δυτικής Ελλάδας.

Στο εξής ξαναζωντανεύει με τις εκπομπές του UP FM, του οποίου οι παραγωγές σπανίζουν αλλά και εκλείπουν στους εμπορικούς σταθμούς αφού έχει δεκάδες ζωντανές μουσικές εκπομπές με όλα τα είδη της μουσικής, ένα διαφορετικό ζωντανό ποιοτικό ραδιόφωνο.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    3 Οκτωβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία