Δημόσιος θηλασμός για 10η χρονιά στην Κεφαλονιά! (εικόνες)

Δημόσιος θηλασμός για 10η χρονιά στην Κεφαλονιά! (εικόνες)

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, διοργάνωσε πρίν λίγο στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Αργοστολίου εξαιρετικά όμορφη εκδήλωση – γιορτή -για το μητρικό θηλασμό, τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

Από τo 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF.

Σε αυτή τη γιορτή συμμετείχαν για δέκατη συνεχόμενη χρονιά , μητέρες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μέλη των ομάδων του Δικτύου- και της Κεφαλλονιάς-, με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα». Παράλληλα μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό, έγιναν συζητήσεις και φυσικά η άμεση επικοινωνία-γνωριμία- από κοντά!

Η εκδήλωση διοργανώθηκε για 10η! συνεχή χρονιά από την ομάδα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας και μοιράσθηκαν υπέροχα γλυκά προσφορά της κ.Διονυσίας Ποδηματά μέλους του συλλόγου και πανέμορφα συμβολικά μπαλόνια Παρούσες πολλές μητέρες με τα παιδιά τους και ένας πατέρας!!!!

Σπύρος Σακαλής

IMG 9945 ΑντιγραφήIMG 9947 ΑντιγραφήIMG 9948 ΑντιγραφήIMG 9950 ΑντιγραφήIMG 9951 ΑντιγραφήIMG 9952 ΑντιγραφήIMG 9953 ΑντιγραφήIMG 9954 ΑντιγραφήIMG 9955 ΑντιγραφήIMG 9957 ΑντιγραφήIMG 9958 ΑντιγραφήIMG 9959 ΑντιγραφήIMG 9960 ΑντιγραφήIMG 9963 Αντιγραφή


Πηγή