Επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας με μολότοφ, χημικά και φωτιές στους κάδους

Γκαζάκια και μολότοφ πέταξαν στο ύψος της Κορίνθου στο κέντρο της Πάτρας οι αναρχικοί κατά τη διάρκεια της πορείας που έγινε για το Πολυτεχνείο. Συγκεκριμένα έριξαν αρκετές μολότοφ.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και δακρυγόνα, ενώ οι αναρχικοί έκαψαν κατά τη διάρκεια της πορείας τους κάδους και κατέστρεψαν καλάθια του δήμου. Η ατμόσφαιρα είναι βαριά εξαιτίας των χημικών, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να σβήσουν τις φωτιές με τα λάστιχα.

Οι αναρχικοί, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, κινούνται προς την πλατεία Πυροσβεστείου, ενώ μια άλλη ομάδα προς την Αγία Σοφίας. Η αστυνομία παραμένει σε επιφυλακή, ενώ υπάρχει κλοιός από ΜΑΤ στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία φέρεται να έχει προχωρήσει σε δέκα προσαγωγές από την οδό Ζαΐμη.

Πάντως, μετά τα όσα έγιναν και το κυνηγητό μεταξύ αστυνομίας και αναρχικών φαίνεται να έχει επανέλθει η ηρεμία και τα επεισόδια να έχουν λήξει. Ωστόσο, παραμένουν διμοιρίες ΜΑΤ σε Κανακάρη, Ερμού και Κολοκοτρώνη.

Επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας με μολότοφ, χημικά και φωτιές στους κάδους Επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας με μολότοφ, χημικά και φωτιές στους κάδους Επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας με μολότοφ, χημικά και φωτιές στους κάδους


Πηγή