ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Με επιτυχία η εβδομάδα αιμοδοσίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας οργάνωσε και πραγματοποίησε ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ από Δευτέρα 4/11/2019 έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/11/2019 στο χώρο του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», προκειμένου να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος του σωματείου μας, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα ανταποκρίθηκε με επάρκεια σε πολλά αιτήματα συναδέλφων. Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος φέρει την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ» και νόμιμος εκπρόσωπος της Εθελοντικής αυτής Ομάδας Αιμοδοτών είναι ο Πρόεδρος του Συλλόγου.

Η συμμετοχή και η ανταπόκριση των συναδέλφων σε αυτήν την προσπάθεια ήταν ιδιαίτερα θετική. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους, που ανταποκρίθηκαν στην κλήση μας και στήριξαν αυτήν την προσπάθεια. Ευχαριστίες απευθύνουμε και στους Διευθυντές των σχολείων, που διευκόλυναν τη συμμετοχή των συναδέλφων. Υποχρέωση όλων των μελών του σωματείου μας είναι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτήν την προσπάθεια, ώστε η Τράπεζα Αίματος να ισχυροποιηθεί και να είναι διαρκώς πηγή στήριξης για τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους, που έχουν ανάγκη.

Η επόμενη οργανωμένη αιμοδοτική προσπάθεια θα γίνει στις αρχές της Άνοιξης. Ωστόσο, κάθε συνάδελφος που επιθυμεί μπορεί οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας να προσέλθει και να δώσει αίμα στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ή στο Νοσοκομείο «Παναγία η Βοήθεια» (Ρίου). Κάθε συνάδελφος ή οποιοσδήποτε πολίτης που θα προσέρχεται θα δηλώνει οπωσδήποτε πως η αιμοληψία του γίνεται για το «ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ», για να πιστώνεται η μονάδα αίματος στην Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας.

Για το Δ.Σ του Συλλόγου Δ/Ν Πάτρας

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    27 Νοεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία