Πάτρα: Ξεμένουν από καύσιμα τα οχήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας

Θέμα με τα καύσιμα αντιμετωπίζουν τα περιπολικά και τα οχήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας και ο πρόεδρος της, Χάρης Τσίτσικας υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την έλλειψη καυσίμων και είναι ανάγκη επιτέλους να γίνει πραγματικότητα η δημιουργία ενός πρατήριου υγρών καυσίμων που να απευθύνεται αποκλειστικά στα οχήματα της τοπικής ΕΛ.ΑΣ..

Είναι ένα ζήτημα που αποτελεί πάγιο αίτημα της Ένωσης προς την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και δεν απασχολεί μόνο την Πάτρα, αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδος. Στην Πάτρα τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα προμηθεύονται καύσιμα από το ΚΕΤχ, στα σύνορα της πόλης.

Όμως οι ανάγκες του στρατού προηγούνται και αποτέλεσμα αυτού είναι να δημιουργείται πρόβλημα στην Αστυνομική Διεύθυνση που βρίσκει τα οχήματά της και ειδικότερα τα περιπολικά της αρκετές φορές άδεια από βενζίνη.

Κάτι που ασφαλώς και δεν βοηθάει την αστυνομία και τους αστυνομικούς στη μάχη που δίνουν για την καταπολέμηση του εγκλήματος. Σύμφωνα με την Ένωση Αστυνομικών το αίτημα για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού πρατήριου υγρών καυσίμων θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα με τη συνδρομή της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στην περιοχή του Ρίου.


Πηγή