ΠΑΤΡΑ:Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Παντελή – Έφυγε ξαφνικά στα 25 του

Σήμερα κηδεύεται ο 25χρονος πατρινός Γιώργος Παντελής που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ενώ βρισκόταν ταξίδι στην Γερμανία. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην Πάτρα ενώ οι οικείοι του ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Το τελευταίο αντίο θα του το πουν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό προφήτη Ηλία Οβρυάς. Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 1.30 το μεσημέρι.

Οι φίλοι του που δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί τον αποχαιρετούν με μηνύματα στο facebook.

"Άλλη μια συνηθισμένη μέρα,εκεί που το μυαλό έχει συμβιβαστεί στον κόσμο που ζούμε…Ένας χτύπος τηλεφώνου κάπως αλλιώτικος..κάτι μου έλεγε μέσα μου να μην το σηκώσω…Έφυγες αδερφέ μου και πήρες ένα κομμάτι μας…Τιποτα δεν θα είναι πια ιδιο,αλλά σου υπόσχομαι πως θα σε τιμήσω με τις πράξεις μου στην πορεία του ταξιδιού μου..Καλό ταξίδι αδερφέ μου ,θα ξανά ανταμωσουμε μια μέρα..ΣΑΓΑΠΑΩ"

"Ο λεβεντακος μας έφυγε πολύ νωρίς μάλλον το ήθελε κοντά του ο θεός καλό ταξίδι αγόρι μου θα σε θυμόμαστε πάντα θα μας λείψεις.."

"Καλό ταξίδι παντελο μου θα είσαι για πάντα στης καρδιές μας σαγαπαμε να μας προσέχεις από εκεί ψηλά Αθάνατος"

"Αντρακο μου καλό ταξίδι σου εύχομαι καλό παράδεισο να έχεις να μας προσέχεις από εκεί ψηλά θα ανταμωσουμε πάλι ξανά για να ακούσω πάλι το χαϊδευτικο σου που μου είχες δώσει….", γράφουν οι φίλοι του…

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    24 Νοεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία