Έδωσαν τρία αναπηρικά αμαξίδια

Σε μια σημαντική προσφορά τριών αναπηρικών αμαξιδίων στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας προχώρησε το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας, σε κλίμα ιδιαιτέρως φιλικό μιας και οι σχέσεις ανάμεσα στον κ. Διαμαντόπουλο και τα μέλη του Σωματείου είναι βασισμένες στην εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας Παντελής Παπαναγιώτου χαρακτήρισε τις σχέσεις των μελών με το διοικητή ιδιαίτερα φιλικές και βασισμένες σε στέρεες βάσεις, με τη συνεργασία τους χρόνια τώρα να είναι μεστή και η προσφορά του κ. Διαμαντόπουλου να είναι τεράστια, αφού όχι μόνο βοήθησε με την παράδοση γραφείων στο πρώην ΚΕΦΙΑΠ που έλυσαν τα χέρια στο σύλλογο, αλλά είχε και σημαντική συνεισφορά στις δράσεις. Το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή να παραχωρήσει το σωματείο 3 αμαξίδια προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τους ασθενείς. Κλείνοντας, ο κ. Παπαναγιώτου δε δίστασε να αναφέρει πως η συνεργασία τους αποτελεί την πιο αξιόλογη μέχρι σήμερα, ευχόμενος παράλληλα άριστη συνεργασία και με τους διοικητές που αναμένεται να ακολουθήσουν.

Από την πλευρά του, ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος τόνισε πως η σχέση ανάμεσα στον ίδιο και το σωματείο βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τη γόνιμη συνεργασία, στοιχεία που χτίστηκαν τα τελευταία χρόνια με έργα και όχι λόγια. Χαρακτήρισε ως αυτονόητη υποχρέωση την παροχή βοήθειας στο ΚΕΦΙΑΠ, ενώ τόνισε πως νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει κάθε μέλος ξεχωριστά για την ανεκτίμητης αξίας προσφορά, που δε μετριέται με χρηματικούς όρους και αποτελεί τεράστια ανάσα για το ίδιο το νοσοκομείο. Κλείνοντας, ανέφερε πως η προσφορά αυτή αποδεικνύει πως τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια η νοσηλευτική μονάδα δεν είναι ίδρυμα κλειστού τύπου, αλλά ανοιχτή στην κοινωνία και αυτό είναι κάτι που έχει αποδειχθεί με τη γενικότερη προσφορά της.


Πηγή