Αλεξάνδρα Μπαλού – Τι είπε στη συνέντευξη τύπου (εικόνες&video)

Συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης από την κα Αλεξάνδρα Μπαλού, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νήσων και Περιφερειακή σύμβουλος.

Στη διάρκεια της συνέντευξης η κα. Μπαλού τόνισε το μεγάλο ζήτημα των αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας και στο Νύφι εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τον ανύπαρκτο συνολικό σχεδιασμό στην περιοχή. Τόνισε τις τεράστιες ευθύνες που έχουν όλοι οι Περιφερειάρχες Ιονίων Νήσων τα τελευταία χρόνια και αποδεικνύονται ανεπαρκής, αδιαφορώντας για τα μέτρα που πρέπει να πάρουν για να προστατεύσουν τη φύση και τον άνθρωπο, δήλωσε.

Η κα. Μπαλού και οι περιφερειακοί σύμβουλοι ανανέωσαν για αύριο Σάββατο 22 Νοεμβρίου στο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Κέφαλος εκφράζοντας τις θέσεις και τοποθετήσεις τους στα θέματα που αφορούν την Κεφαλονιά.

Σήμερα το απόγευμα στις 19:30 μ.μ η κα. Μπαλού θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Μουσείο Ληξουρίου με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΙΝ, καθώς και στα επείγοντα και οξυμένα προβλήματα του Δήμου Ληξουρίου.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη της Αλεξάνδρας Μπαλού

DSC 0011 DSC 0011 DSC 0011 DSC 0011


Πηγή