Βράβευση του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου από την ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας βράβευσε την ομάδα Erasmus+ του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου για τη συμμετοχή και τη δημιουργία του βίντεο που συμμετείχε στη δράση «How Erasmus+ Changed My School».

Το σχολείο διακρίνεται για την εξωστρέφειά του καθώς συντονίζει για λογαριασμό τεσσάρων χωρών (Ρουμανίας, Βουλγαρίας και Τουρκίας) το πρόγραμμα “School is the flame” και υλοποιεί και το πρόγραμμα “Cultural Festivals” με συμμετοχή της Σλοβενίας, Ουγγαρίας, Τουρκίας και το σχολείο “Νίκος Καζαντζάκης” της Μπραϊλα στη Ρουμανία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τεχνολογίας και Επιστημών του Παν/μίου Πατρών και το βραβείο στο Διευθυντή του Σχολείου κ.Αθανάσιο Κατσίμπελη και την εκπαιδευτικό κα.Ζέτα Αδαμοπούλου απένειμε ο κ. Φωκίων Ζαΐμης Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Τα συγχαρητήριά του στους εκπαιδευτικούς και μαθητές του σχολείου έδωσε προσωπικά στον Διευθυντή του Σχολείου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ.Κώστας Γιαννόπουλος και η προωθήτρια Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας κ.Ελένη Σαρλή.

Οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα που ακολούθησε τη βράβευση των σχολείων είχαν την ευκαιρία να δουν τους πολλαπλούς τρόπους που ωφελήθηκαν εκπαιδευτικοί και σχολικές μονάδες από το πρόγραμμα Erasmus+ και να συνομιλήσουν μαζί με τους βραβευθέντες για την εμπειρία τους.


Πηγή