Η Ηλειακή Ζυθοποιία στο Athens Craft Beer Festival

01.jpg

Το πρώτο φεστιβάλ ελληνικής χειροποίητης μπύρας (Athens Craft Beer Festival στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Οκτωβρίου, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 1 το βράδυ και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου από τις 2 το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ) έγινε και είχε απόλυτη επιτυχία!

Η Ηλειακή Ζυθοποιία είχε δικό της περίπτερο και παρουσίαζε όλες τις μπύρες που παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της. Κοινή ομολογία όλων όσων δοκίμασαν τις μοναδικές χειροποίητες μπύρες της Αρχαίας Ολυμπίας, αφορούσε στην εξαιρετική ποιότητα και πυκνή, ολοκληρωμένη γεύση όλων των προϊόντων.

Η μπλε και άσπρη MAGNA lager 500ml ήταν που ενθουσίασε τους λιγότερο ειδικούς καθώς είναι μία ελαφριά και φρέσκια μπύρα με μεστή, ωραία γεύση, πλούσιο αφρό και ιδανικά αρώματα μαγιάς και βύνης.

Η Special Edition σειρά , με μπύρες φτιαγμένες με μοναδικά υλικά και παμπάλαιες συνταγές, έγινε το σημείο αναφοράς για όλους τους ειδήμονες. Η Ηλειακή Ζυθοποιία τυγχάνει αναγνώρισης σε πολύ υψηλά επίπεδα γευσιγνωστών, Καθώς επίσης παράγει τις House μπύρες για τα εστιατόρια BaseGrill, κουκουβάγια, Travolta, Λεύκες, αλλά και αρκετούς άλλους…

H Ηλειακή Ζυθοποιία, (Elis Brewery) Με έδρα το Λαντζόι στην Αρχαία Ολυμπία, είναι η πρώτη και μέχρι τώρα μοναδική σε ολόκληρο το νομό. Τόσο από άποψη τεχνολογίας όσο και συνταγών, η Ηλιάκη Ζυθοποιία είναι από τις καλύτερες μικροζυθοποιίες στην Ελλάδα, τα δε προϊόντα της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων, γεύσεων και μεθόδων παραγωγής. Μπύρες lager, pills, pale ale, Porter, ipa, και μερικές πολύ πολύ παλιές σκωτσέζικες συνταγές, (αυστηρή αποκλειστικότητα της Ηλειακής Ζυθοποιίας) σας περιμένουν να τις δοκιμάσετε.


Πηγή