Θλίψη στο Αντίρριο για τον 51χρονο Λάμπρο Καραδήμα

Μια δυσάρεστη είδηση χθες το βράδυ έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία του Αντιρρίου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Ο Λάμπρος Καραδήμας σε ηλικία 51 ετών έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη όλο το Αντίρριο.

Ο Λάμπρος Καραδήμας ήταν ένας αγαπητός άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του και μαζί με την οικογένεια του συμμετείχε ενεργά σε όλα τα δρώμενα του Αντιρρίου, είτε πολιτιστικά είτε αθλητικά ως ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου ο ίδιος καθώς και τα παιδιά του Χρήστος και Κωνστατίνος, όπως αναφέρει το nafpaktianews.

Αναβλήθηκε ο αγώνας Ατρόμητος Αντιρρίου – Αστέρας Μεσολογγίου

Αναβλήθηκε λόγω πένθους ο αγώνας μεταξύ του Ατρόμητου Αντιρρίου και του Αστέρα Μεσολογγίου που ήταν προγραμματισμένος να γίνει σήμερα Σάββατο 23/11 στις 15:00 στο ΔΑΚ Αντιρρίου.

Η διοίκηση του Ατρόμητου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ομάδας μας, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές μας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λάμπρου Καραδήμα που «έφυγε» από την ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε όλο το Αντίρριο.

Ο Λάμπρος Καραδήμας τίμησε και αγάπησε την ομάδα μας καθώς αγωνίστηκε για πολλά χρόνια με την φανέλα του Ατρόμητου Αντιρρίου.


Πηγή