Καθαρισμοί και αποψιλώσεις στην επαρχιακή οδό Πουλάτων – Σάμης

Καθαρισμοί και αποψιλώσεις στην επαρχιακή οδό Πουλάτων – Σάμης

Εργασίες καθαρισμού και αποψιλώσεων στην επαρχιακή οδό Πουλάτων – Σάμης εκτελέσθηκαν εχθές από συνεργείο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλλονιάς. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από ομάδα τεσσάρων ατόμων, αλλά και με χρήση γεωργικού ελκυστήρα που έφερε ειδική φρέζα για την κοπή των κλαδιών και της ξερής βλάστησης που παρεμπόδιζαν την απρόσκοπτη κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων, αλλά και αποτελούσαν εστία κινδύνου για την εκδήλωση πυρκαγιάς.

Με δηλώσεις της στο poulatakefalonias η Πρόεδρος της Κοινότητάς μας κυρία Γεωργία Φλαμιάτου – Φιοραβάντε, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τόσο τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς & Ιθάκης κ. Σταύρο Τραυλό, όσο και τον κ. Σταύρο Πανέρη από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων για την ανταπόκριση στο αίτημά της, αλλά και για την εν γένει συνεργασία τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εργασίες πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και στο Κοιμητήριο, σε συνέχεια της γενικότερης προσπάθειας για την καθαριότητα και τον εξωραϊσμό του χωριού μας που αποτελεί άλλωστε προτεραιότητα για την νέα Πρόεδρο των Πουλάτων.

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr


Πηγή