Μεγάλο το ενδιαφέρον για μεταπτυχιακά από το φροντιστήριο Frederick και το φροντιστήριο «Αλμα»

ALMA.jpg

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των Ηλείων για τα εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά και Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου, τα οποία και υλοποιεί το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΑΛΜΑ» στον Πύργο, πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1.

Όσοι έχουν εγγραφεί στα προγράμματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν και να δώσουν εξετάσεις από τον Πύργο, κάτι που φυσικά τους γλυτώνει από πολλά έξοδα και την ταλαιπωρία των μετακινήσεων.

Οι Μεταπτυχιακοί Φοιτητές που ολοκληρώνουν με επιτυχία τις σπουδές τους θα λάβουν τους Τίτλους τους, από τους εκπροσώπους του Πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου και του Φορέα Πιστοποίησης «UNICERT». Τα πτυχία τους, είναι αναγνωρισμένα από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π).

Πληροφορίες – Εγγραφές

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ενημερωθούν για τα Μεταπτυχιακά και Προπτυχιακά Προγράμματα και να εγγραφούν, απευθυνόμενοι στον Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ALMΑ» (www.almaedu.gr), στην οδό Τάκη Πετροπούλου 14, στον Πύργο (τηλ. 2621034200), καθημερινά 10:00-14:00 και 18:00-21:00, από τον Υπεύθυνο Σπουδών κ. Σπύρο Βρύνα.


Πηγή