Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Τηρείται από την Παρασκευή το πλήρες εφημεριακό πρόγραμμα

NOSOKOMEIO-DHMARXOS-01.jpg

«Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης

Σε εφαρμογή και λειτουργία βρίσκεται, από την περασμένη Παρασκευή, το εφημεριακό πρόγραμμα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, για όλο το μήνα Νοέμβριο, που κατάρτισε το Επιστημονικό Συμβούλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος και επικύρωσε ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίαςκαι ο Διοικητής του Νοσοκομείου, σύμφωνα με την υπόδειξη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο, που εφημέρευε σε επίπεδο νομού, λειτούργησα ο παθολογικός και χειρουργικός τομέας αντιμετωπίζοντας όλα ταπεριστατικά. Για πρώτη φορά μετά από καιρό, βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή οι γιατροί του Νοσοκομείου για να καλύψουν παθολογικά, χειρουργικά, ορθοπεδικά, καρδιολογικά και πνευμονολογικά τους ασθενείς που είχαν την ανάγκη τους. Στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, από νωρίς το πρωί της Κυριακής, βρέθηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ Γιάννης Λυμπέρης, συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τους ευχαρίστησε για άλλη μια φορά για την υπέρβαση που κάνουν πέρα και πάνω από τη νομική τους υποχρέωση. Τους διαβεβαίωσε πως το ίδρυμα, που όλοι αποδεδειγμένα όλα αυτά τα χρόνια έχουν αγκαλιάσει, όχι μόνο θα συνεχίσει να παρέχει τις σωστές υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της Ηλείας, αλλά και θα τύχει πλήρους αναβάθμισης.

«Θα αποκτήσει την χαμένη αξιοπιστία του»

Στις δηλώσεις του, ο κ Λυμπέρης, τόνισε πως πρωταρχικός στόχος αυτής της δημοτικής αρχήςείναι το Νοσηλευτικό Ίδρυμα της πόλης να αποκτήσει πάλι την «αξιοπιστία του, που κάποιοι έκαναν τα πάντα για να την απολέσει». Από την Παρασκευή, επεσήμανε ο Δήμαρχος Ήλιδας, «το νοσοκομείο λειτουργεί με βάση ένα πλήρεςεφημεριακό πρόγραμμα που κατάρτισε το Επιστημονικό Συμβούλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος και επικύρωσε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννης Καρβέλης, για όλο το Νοέμβριο. Σε συνεργασία με τη διοίκηση και τους γιατρούς, κάνουμε όλες τις δυνατές παρεμβάσεις για να λύσουμε τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησαν κάποιοι, που είχαν βάλει ως στόχο να κλείσουν το Νοσοκομείο μας.
Κάποιοι, που δεν αντιλαμβάνονται πως το Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Αμαλιάδας, είναι απαραίτητο, αφού οι 170 κλίνες του Πύργου, δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες του νομού. Εμείς είμαστε εδώ και παλεύουμε, όχι μόνο για να κρατήσουμε ανοιχτό το Νοσοκομείο μας αλλά και για νατο αναβαθμίσουμε, καθιστώντας το ίδρυμα πρότυπο για όλη τη Χώρα». Κλείνοντας ο κ Λυμπέρης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας και η πρώτη απ’ αυτές είναι η λειτουργία του Νοσοκομείου και η προστασία τη Υγείας των πολιτών. Δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω και αυτό είναι κάτι που έχουν καταλάβει όλοι, εντός και εκτός Νομού».


Πηγή