Ξήλωσαν μετρητές ρεύματος σε αγρόκτημα στα Καλύβια

Στο έρμαιο ασυνείδητων που κάνουν κλοπές σε αποθήκες ή καταστρέφουν εξοπλισμό από αντλιοστάσια, βρίσκονται οι αγρότες της περιοχής Καλυβίων, οι οποίοι βλέπουν να μένουν απροστάτευτοι από τέτοια περιστατικά.

Χθες αργά το βράδυ, άγνωστοι δράστες κατέστρεψαν και ξήλωσαν δυο μετρητές ηλεκτρικού ρεύματος από αντλιοστάσιο συγχωριανού μας και παράλληλα έκοψαν το καλώδιο παροχής ρεύματος από παρακείμενη κολόνα της ΔΕΗ.

Το όφελος για αυτούς που έκαναν τη δολιοφθορά είναι μικρό, ενώ για τον ιδιοκτήτη του κτήματος η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη και το κόστος ξεπερνά τα 500-600 ευρώ. Μάλιστα είναι η τέταρτη φορά που ο ίδιος ιδιοκτήτης έχει πέσει ¨θύμα¨ κλοπών και παρά τις μηνύσεις που έχει υποβάλλει κατά αγνώστων, δεν υπάρχει αποτέλεσμα…

Πριν λίγο καιρό του είχαν κλέψει δυο μπαταρίες από τρακτέρ, ενώ αρκετοί συγχωριανοί μας έχουν υποστεί ανάλογες καταστάσεις, με πολλαπλές κλοπές αγροτικών εργαλείων και αποθηκών.

Δυστυχώς, αντί τα φαινόμενα να περιορίζονται στην ευρύτερη περιοχή, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, με τις υλικές και οικονομικές ζημιές να είναι αρκετά επιβαρυντικές για τους αγρότες και τις περιουσίες τους.

kalyvia.gr

The post Ξήλωσαν μετρητές ρεύματος σε αγρόκτημα στα Καλύβια appeared first on AgrinioPress.