Πάτρα: Η 45χρονη με το «μακρύ χέρι»-Κατηγορείται για περισσότερες από 30 κλοπές

Εκεί που κάθεσαι ή εκεί που περπαττάς μπορεί να σου αρπάξει την τσάντα ή το πορτοφόλι και μέχρι να πεις «κίμινο» έχει εξαφανιστεί.
Ο λόγος για τη γυναίκα που μέσα σε ενάμισι μήνα κατηγορείται οτο έχει διαπράξει πάνω από 30 κλοπές σε βάρος πατρινών. Και αν από τις 45 μέρες αφαιρεθούν οι 15 που τις περνά στο αυτόφωρο, τότε αποκαλύπτεται το μέγεθος της δράσης της.
Πρόσφατα ανάμεσα στα 34ωρα που δεν είναι κρατούμενη στην Ασφάλεια Πατρών είχε αρπάξει τσάντα από γυναίκα που περιείχε 3.000 ευρώ.
Το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθη και πάλι από αστυνομικούς έξω από το Ταχυδρομείο της Πάτρας, αφού προηγουμένως είχε αρπάξει τσάντα από γυναίκα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.
Στο…ενεργητικό της έχει πάνω από 11 αυτόφωρα στη διάρκεια του τελευταίου μήνα, αλλά είτε «εισπράττει» μικρές ποινές (όπως ορίζει ο Νόμος) και αφήνεται ελεύθερη, είτε ορίζεται για τις υποθέσεις της τακτική δικάσιμος και ξαναβγαίνει «στην πιάτσα» για δράση.
Η 45χρονη αποτελεί πια τον μόνιμο «πονοκέφαλο» των αστυνομικών αφού διαρκώς βρίσκεται σε ενεργό δράση, ακόμη και λίγα λεπτά της ώρας μετά την απελευθέρωσή της για την προηγούμενη κλοπή.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    27 Νοεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία