Πάτρα: Κοριτσάκι στην μαμά του – «Δεν θέλω άλλα μακαρόνια»

Σε απόγνωση είναι δύο άνεργοι πατρινοί γονείς που αντιμετωπίζουν καθημερινό πρόβλημα επιβίωσης.Ο πατέρας έχασε τη δουλειά του πέρσι ενώ η οικογένεια δε λαμβάνει κανένα απολύτως επίδομα. Οι δύο γονείς απευθύνθηκαν στο «Φωτεινό αστέρι» προκειμένου να καταφέρουν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα και κυρίως τροφή για την 6χρονη κόρη τους.

Η 35χρονη μητέρα και το κοριτσάκι της βρέθηκαν με την κοινωνική λειτουργό του συλλόγου. «Δε θέλω άλλα μακαρόνια μαμά, σε παρακαλώ δώσε μου λίγο κρέας» ήταν η φράση που ειπώθηκε σε αυτή τη συνάντηση και δείχνει πώς η οικονομική ανέχεια και τα προβλήματα επιβίωσης οδηγούν τα παιδιά στο να καταλάβουν από νωρίς τη σκληρότητα της ζωής, μας λέει το «Φωτεινό Αστέρι»

«Έχουμε πολλές περιπτώσεις παιδιών που φτάνουν στο σημείο να λιγουρεύονται πράγματα όπως σοκολάτες, μαρμελάδες κ.α. που για τους περισσότερους είναι απλά και δεδομένα» μας λένε οι άνθρωποι από τον Σύλλογο το «Φωτεινό αστέρι» που προσπαθεί να βοηθά όσους περισσότερους μπορεί.

Φυσικά ο σύλλογος στηρίζεται στη προσφορά απλών πολιτών που μπορούν να επικοινωνούν στο email.tofoteinoasteri@gmail.com και στα τηλ.6981044800 και 2611122497.


Πηγή