ΠΑΤΡΑ: Επτά χρόνια από τη δολοφονία της Κωνσταντίνας Κουλούρη

Ήταν πρωί 1ης Νοεμβρίου του 2012, όταν στο διαμέρισμα της οδού Θεμιστοκλέους στην Πάτρα, αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα με θύμα την 84χρονη Κωνσταντίνα Κουλούρη, μητέρα του Ναυτιλιακού Πράκτορα Γιάννη Κουλούρη.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από το ίδιο της το παιδί. Είχε ανασυχήσει καθώς την αναζητούσε από νωρίς το πρωί της μοιραίας ημέρας και η ηλικιωμένη που διέμενε μόνη της δεν είχε δώσει κανέναν σημάδι ζωής. Η εικόνα που αντίκρισε ο γιος της μπαίνοντας στο διαμέρισμα ήταν το προμήνυμα του κακού που είχε συμβεί. Το σπίτι ήταν άνω κάτω. Δευτερόλεπτα αργότερα αντίκριζε νεκρή τη μητέρα του. Ήταν φιμωμένη με μονωτική ταινιά και δεμένη στα χέρια και στα πόδια. Ο θάνατός της είχε προέλθει από ασφυξία, σύμφωνα με την Ιατροδικιστική εξέταση.

rzmdinuolm50926767969f9_1.jpg

Οι αστυνομικοί απο τις πρώτες έρευνες διαπίστωσαν οτι οι δράστες έψαξαν το σπίτι για να βρουν αντικείμενα αξίας και στη συνέχεια διέφυγαν απο τον ακάλυπτο.

Δράστες του στυγερού εγκλήματος ένας 36χρονος και η 46χρονη σύντροφος του με την οποία είχαν ένα παιδί εκτός γάμου. Πρόκειται για τους φυσικούς αυτουργούς μιας ακόμα δολοφονίας που συγκλόνισε την ιδια περιόδο την Πάτρα, με θύμα τη 81χρονη συνταξιούχο εκπαιδευτικό Ρεγγίνα Παπανδρέου.

112h45h983.jpg(ΡΕΓΓΙΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)

Οι δράστες, οι οποίοι κατάφεραν αρχικάν να ενοχοποιήσουν για τη δολοφονία της Παπανδρέου ένα ζευγάρι Ελλήνων – χρηστών ναρκωτικών ουσιών – εντοπίστηκαν από το DNA που βρέθηκε πάνω στην μονωτική ταινία με την οποία είχαν φιμώσει την Κουλούρη και το οποίο ανήκε στον 36χρονο.

Στη δίκη που έγινε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηλείας το 2014 το ζευγάρι καταδικάστηκε σε δις ισόβια και κάθειρξη 30 ετών.

Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν ήταν, ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού, ληστεία από κοινού, ηθική αυτουργία σε κλοπές κατʼ εξακολούθηση, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, άμεσα συνέργεια σʼ αυτή, ληστεία και άμεση συνέργεια σʼ αυτή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η συκλονιστική υπόθεση θα αναβιώσει στις δικαστικές αίθουσες στις 11 Δεκεμβρίου, οπότε και θα εκδικαστεί στο Εφετείο.

Aλληλοκαρφώθηκαν λόγω ερωτικής αντιζηλίας οι δράστες

Οι δύο σατανικοί δολοφόνοι, μετά τις τα εγκλήματα χώρισαν. Μάλιστα η 46χρονη είχε μεταβεί στην Κρήτη με το νέο σύντροφο και το παιδι της.

Ο 36χρονος πρωην συντροφος και συνεργός της μη μπορώντας να αντέξει την εγκατάλειψη, για να την εκδικηθεί μετέβει στην Ασφάλεια Πατρών και την κατήγγειλε ως την δράστιδα της δολοφονίας Κουλούρη. Εκεί οι Αστυνομικοί αντελήφθησαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και του έγινε λήψη δείγματος DNA, το οποίο τον κατέδειξε ως τον δολοφόνο της 84χρονης Κουλούρη. Κατά την προσαγωγή του στην ασφάλεια της Πάτρας η 45χρονη είχε μεταβεί στο Ηράκλειο για να τον καταγγείλει για τη δολοφονία.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    1 Νοεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία