Πύργος: Έφυγε από τη ζωή ο κτηνίατρος Γιάννης Καλογερόπουλος

Ο Γιάννης Καλογερόπουλος δεν είναι πια κοντά μας. Νικήθηκε στη μάχη που έδινε με σθένος και αξιοπρέπεια.

Ο αγαπητός κτηνίατρος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πύργου έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Ο Γιάννης Καλογερόπουλος ήταν πολύ γνωστός στην πόλη του Πύργου για το ήθος του, την ευγένειά του και τον επαγγελματισμό του καθώς διατηρούσε για πολλές δεκαετίες ένα από τα καλύτερα κτηνιατρεία του νομού. Εξαίρετος επιστήμονας ως κτηνίατρος είχε συμβάλει και βοηθήσει τον χώρο του και κυρίως τις προσπάθειες των φιλόζωων περιθάλποντας εκατοντάδες τραυματισμένα και μη αδέσποτα.

Ήταν ένας από τους πιο δραστήριους ανθρώπους του Πύργου με πλούσια δράση, αστείρευτη ενέργεια, καλοσύνη και ευγένεια που σπάνια συναντάς σε άνθρωπο. Με λίγα λόγια μια ξεχωριστή προσωπικότητα της τοπικής κοινωνίας κι ένας άνθρωπος της προσφοράς . Ότι κι αν γραφεί θα είναι λίγο μπροστά στο μέγεθος της προσφοράς του, μπροστά στην ενεργητικότητά του, στη ζωντάνια του.

Ήταν παντρεμένος με την θεατρολόγο Βίκυ Πετροπούλου και είχε δύο παιδιά.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.


Πηγή